Prosjektering og interiør

Løsninger som dekker alle behov for et profesjonelt kjøkken

Vi tilbyr den nødvendige kompetansen, inkludert rådgivning og prosjektstyring av hele prosessen fra prosjektering til ferdigstilt storkjøkken. Dere kan føle dere trygge på å få et effektivt og skreddersydd kjøkken, med høy kvalitet på utforming, materiale og utstyr. 

Med fokus på kvalitet og fleksibilitet vi sikrer et resultat som tilfredsstiller kravene til arbeidsflyt, brukervennlighet, og trivsel på kjøkkenet.

Vi følger prosjektet fra A til Å

Samarbeidet innledes med en dialog om rammene for deres fremtidige kjøkkenløsning, og vi finner i fellesskap en løsning som passer deres ønsker og behov. Med utgangspunkt i behovsanalysen utformer vi skisser til potensielle løsninger.

Vi tilrettelegger samarbeid med utførende entreprenører og underleverandører. Fordi vi ikke har noen forbindelse med noen leverandør, kan kunden også stole på å få riktig utstyr for både funksjon og pris.

Få virkelighetsnære bilder av ditt kjøkken

Ved hjelp av vårt tegneprogram lager vi en visualisering av ferdige kjøkkenet. Våre tekniske tegnere har mange års erfaring fra dette arbeidet og leverer fra seg tegninger som ingen andre her i Norge kan levere.

En troverdig leverandør av en samlet kjøkkenløsning

Våre dedikerte prosjektkonsulenter har lang erfaring med innredning og utstyr til profesjonelle storkjøkken. Med mange års erfaring fra tilsvarende arbeid fra begge sider av bordet er vi trygge på at vår kunnskap kan bidra til et riktig tilpasset kjøkken.

Sammen med dyktige produsenter og en samarbeidsavtale med et snekkerfirma med over 40 års erfaring kan vi levere kvalitetsprodukter og gode løsninger. 

Kontakt oss for en uforpliktende dialog om deres behov og ønsker for kjøkkenet. Vi kommer gjerne på befaring og for å undersøke hvilke muligheter dere har.