Prozer jobber for å skape bedre måltider for alle. Vi tilbyr rådgiving innenfor matsvinn, bærekraft, ernæring og prosjektering. Vår visjon er å skape bedre og mer bærekraftige måltider, som bidrar til større matglede.

Vi løfter kvaliteten i offentlige og private kjøkken gjennom en helhetlig tilgang. Derfor ser vi hele kjøkkendriften under samme tak, og leverer også løsninger innenfor prosjektering, interiør og utstyr, som dekker alle behov for et profesjonelt kjøkken.

Vi tilbyr

Forebygging av matsvinn

Prozer hjelper offentlige og private virksomheter med å forebygge matsvinn. Dette kan gi betydelige innsparinger i matutgifter, og det er godt for miljø og klima. Vi finner tiltak og fremgangsmåter som er skreddersydd for deres behov, drift og målsetninger.

Ernæringsanalyser og kostholdsplaner

God og riktig ernæring er en viktig del av behandlingen for pasienter og eldre. Prozer kan bistå med kartlegging, verdiundersøkelser, kost- og ernæringsanalyser og oppfølging.

Prosjektering og interiør

Prozer leverer tegninger, interiør og utstyr til ditt fremtidige kjøkken. Vi tilbyr rådgivning og prosjektstyring av hele prosessen fra prosjektering til ferdigstilt storkjøkken. Med fokus på kvalitet og fleksibilitet sikrer vi arbeidsflyt, brukervennlighet, og trivsel på kjøkkenet.

Visste du at vi tilbyr opplæring i forebygging av matsvinn digitalt?

Vi har et matsvinnprogram som er skreddersydd for sykehjem, og nå kan både kjøkkenmedarbeidere og...

digital, Matsvinn

Prozer mottar støtte fra Innovasjon Norge for arbeid med matsvinn

Vi er glade og stolte over å motta finansiering fra Innovasjon Norge. Støtten skal brukes...

Matsvinn, Støtte

Slik unngår du matsvinn i jula

Mange forbinder julefeiring med masse god mat og store porsjoner, og det skal ikke mangle...

Jul, tips

Prozer hjelper Tinn kommune med å redusere matsvinn

Samarbeidet mellom Prozer og Tinn kommune har blitt omtalt i Kjøkkenskriveren.