Visste du at vi tilbyr opplæring i forebygging av matsvinn digitalt?
Vi har et matsvinnprogram som er skreddersydd for sykehjem, og nå kan både kjøkkenmedarbeidere og...
Prozer jobber for å skape bedre måltider for alle. Vi tilbyr rådgiving innenfor matsvinn, bærekraft, ernæring og prosjektering. Vår visjon er å skape bedre og mer bærekraftige måltider, som bidrar til større matglede.
Vi løfter kvaliteten i offentlige og private kjøkken gjennom en helhetlig tilgang. Derfor ser vi hele kjøkkendriften under samme tak, og leverer også løsninger innenfor prosjektering, interiør og utstyr, som dekker alle behov for et profesjonelt kjøkken.
Prozer hjelper offentlige og private virksomheter med å forebygge matsvinn. Dette kan gi betydelige innsparinger i matutgifter, og det er godt for miljø og klima. Vi finner tiltak og fremgangsmåter som er skreddersydd for deres behov, drift og målsetninger.
God og riktig ernæring er en viktig del av behandlingen for pasienter og eldre. Prozer kan bistå med kartlegging, verdiundersøkelser, kost- og ernæringsanalyser og oppfølging.
Prozer leverer tegninger, interiør og utstyr til ditt fremtidige kjøkken. Vi tilbyr rådgivning og prosjektstyring av hele prosessen fra prosjektering til ferdigstilt storkjøkken. Med fokus på kvalitet og fleksibilitet sikrer vi arbeidsflyt, brukervennlighet, og trivsel på kjøkkenet.
Vi har et matsvinnprogram som er skreddersydd for sykehjem, og nå kan både kjøkkenmedarbeidere og...
digital, MatsvinnVi er glade og stolte over å motta finansiering fra Innovasjon Norge. Støtten skal brukes...
Matsvinn, StøtteMange forbinder julefeiring med masse god mat og store porsjoner, og det skal ikke mangle...
Jul, tipsSamarbeidet mellom Prozer og Tinn kommune har blitt omtalt i Kjøkkenskriveren.